Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan

Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan is een Middelbare school gelegen aan Van der Waalslaan 35 in Enschede. Ideaal dus als jij in de omgeving van Enschede een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan in Enschede

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Enschede of omgeving van Enschede?

Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan is een middelbare school in Enschede met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan te bieden heeft? Bekijk dan de website https://vanderwaalslaan.bc-enschede.nl/locatie van Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan of bel ze op via het telefoonnummer 31 53 751 2600. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://vanderwaalslaan.bc-enschede.nl/locatie.

  1. Middelbare school
  2. Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonhoeffer College locatie Van der Waalslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Enschede