Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel

Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel is een Middelbare school gelegen aan Fresiaveld 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Nieuwerkerk aan den IJssel of omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel?

Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel is een middelbare school in Nieuwerkerk aan den IJssel met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.comenius.nl/Vestigingen/Comenius_College_Nieuwerkerk van Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel of bel ze op via het telefoonnummer 31 180 440 470. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.comenius.nl/Vestigingen/Comenius_College_Nieuwerkerk.

  1. Middelbare school
  2. Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Nieuwerkerk aan den IJssel