Ivet (Instituut voor Eindexamentraining)

Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) is een Middelbare school gelegen aan Kochlaan 9 in Eindhoven. Ideaal dus als jij in de omgeving van Eindhoven een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) in Eindhoven

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Eindhoven of omgeving van Eindhoven?

Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) is een middelbare school in Eindhoven met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) of bel ze op via het telefoonnummer 31 6 21668575. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Ivet (Instituut voor Eindexamentraining)

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Ivet (Instituut voor Eindexamentraining)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ivet (Instituut voor Eindexamentraining) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Eindhoven