Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg

Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg is een Middelbare school gelegen aan Kaakstraat 1 in Eindhoven. Ideaal dus als jij in de omgeving van Eindhoven een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg in Eindhoven

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Eindhoven of omgeving van Eindhoven?

Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg is een middelbare school in Eindhoven met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.derooipannen.nl/ van Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg of bel ze op via het telefoonnummer 31 13 850 6550. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.derooipannen.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Katholiek Ondernemersonderwijs te Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Eindhoven