Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs

Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs is een Middelbare school gelegen aan Houtzaagmolen 213 in Hoorn. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hoorn een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs in Hoorn

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hoorn of omgeving van Hoorn?

Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs is een middelbare school in Hoorn met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 229 236 747. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Geintegreerd Christelijk Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hoorn