Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs

Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs is een Middelbare school gelegen aan Nieuw Herlaer 18 20 in Amsterdam. Ideaal dus als jij in de omgeving van Amsterdam een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs in Amsterdam

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Amsterdam of omgeving van Amsterdam?

Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs is een middelbare school in Amsterdam met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.jbo.nl/pags_jbo/index.html van Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 20 644 4191. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.jbo.nl/pags_jbo/index.html.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Het Joods Bijzonder Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Amsterdam