Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs

Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs is een Middelbare school gelegen aan Oostzanerdijk 139 in Amsterdam. Ideaal dus als jij in de omgeving van Amsterdam een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs in Amsterdam

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Amsterdam of omgeving van Amsterdam?

Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs is een middelbare school in Amsterdam met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.kpcn.nl/ van Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 20 630 1199. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.kpcn.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kolom, Stichting voor Speciaal Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Amsterdam