Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe

Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe is een Middelbare school gelegen aan Selma Lagerlöflaan 3 in Assen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Assen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe in Assen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Assen of omgeving van Assen?

Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe is een middelbare school in Assen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe te bieden heeft? Bekijk dan de website http://csvvg.eu/ van Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe of bel ze op via het telefoonnummer 31 592 357 533. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://csvvg.eu/.

  1. Middelbare school
  2. Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ver. Christ. Voortg. Onderwijs in Noord en Midden Drenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Assen