Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum

Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum is een Middelbare school gelegen aan Margaretha de Heerstraat 2 in Leeuwarden. Ideaal dus als jij in de omgeving van Leeuwarden een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Leeuwarden of omgeving van Leeuwarden?

Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum is een middelbare school in Leeuwarden met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum te bieden heeft? Bekijk dan de website van Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum of bel ze op via het telefoonnummer 31 58 213 0350. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en Wirdum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Leeuwarden