Christelijke Scholengemeenschap Groningen

Christelijke Scholengemeenschap Groningen is een Middelbare school gelegen aan Eenrumermaar 4 in Groningen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Groningen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Christelijke Scholengemeenschap Groningen in Groningen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Groningen of omgeving van Groningen?

Christelijke Scholengemeenschap Groningen is een middelbare school in Groningen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Christelijke Scholengemeenschap Groningen te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.csg.nl/ van Christelijke Scholengemeenschap Groningen of bel ze op via het telefoonnummer 31 50 574 2766. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Christelijke Scholengemeenschap Groningen zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.csg.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Christelijke Scholengemeenschap Groningen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Christelijke Scholengemeenschap Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Scholengemeenschap Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Groningen