Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp

Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp is een Middenschool gelegen aan Assumburg 10 in Hoofddorp. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hoofddorp een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middenschool Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hoofddorp of omgeving van Hoofddorp?

Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp is een middelbare school in Hoofddorp met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.kshhoofddorp.nl/ van Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp of bel ze op via het telefoonnummer 31 23 567 7588. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.kshhoofddorp.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hoofddorp