Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud

Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud is een Middelbare school gelegen aan Van Cranenborchstraat 7 in Nijmegen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nijmegen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud in Nijmegen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Nijmegen of omgeving van Nijmegen?

Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud is een middelbare school in Nijmegen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.nsg-groenewoud.nl/ van Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud of bel ze op via het telefoonnummer 31 24 323 4455. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.nsg-groenewoud.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Nijmegen