Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen is een Middelbare school gelegen aan IJsbeerstraat 12 in Nijmegen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nijmegen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen in Nijmegen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Nijmegen of omgeving van Nijmegen?

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen is een middelbare school in Nijmegen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.ssgn.nl/ van Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer 31 24 356 3974. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.ssgn.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Nijmegen