Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen

Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen is een Middelbare school gelegen aan Malder-burchtstraat 11 in Nijmegen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nijmegen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen in Nijmegen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Nijmegen of omgeving van Nijmegen?

Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen is een middelbare school in Nijmegen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.sgrvn.nl/scholen/kandinsky-college/ van Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer 31 24 350 4338. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.sgrvn.nl/scholen/kandinsky-college/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Nijmegen