Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos

Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos is een School gelegen aan Valkenlaan 1 in Hoogeveen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hoogeveen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hoogeveen of omgeving van Hoogeveen?

Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos is een middelbare school in Hoogeveen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.wolfsbos.nl/ van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos of bel ze op via het telefoonnummer . Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.wolfsbos.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Regionale Scholengemeenschap Wolfsbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hoogeveen