Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander

Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander is een Middelbare school gelegen aan Wolfsbosstraat 7A in Hoogeveen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hoogeveen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hoogeveen of omgeving van Hoogeveen?

Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander is een middelbare school in Hoogeveen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.wolfsbos.nl/ van Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander of bel ze op via het telefoonnummer 31 528 266 192. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.wolfsbos.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolfsbos, Praktijkonderwijs De Meander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hoogeveen