Roelof van Echten College (Bentinckspark)

Roelof van Echten College (Bentinckspark) is een Middelbare school gelegen aan Sportveldenweg 20 in Hoogeveen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hoogeveen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Roelof van Echten College (Bentinckspark) in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hoogeveen of omgeving van Hoogeveen?

Roelof van Echten College (Bentinckspark) is een middelbare school in Hoogeveen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Roelof van Echten College (Bentinckspark) te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.rvec.nl/ van Roelof van Echten College (Bentinckspark) of bel ze op via het telefoonnummer 31 528 358 658. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Roelof van Echten College (Bentinckspark) zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.rvec.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Roelof van Echten College (Bentinckspark)

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Roelof van Echten College (Bentinckspark)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelof van Echten College (Bentinckspark) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hoogeveen