Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso

Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso is een Middelbare school gelegen aan Eenhoornstraat 4 in IJmuiden. Ideaal dus als jij in de omgeving van IJmuiden een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso in IJmuiden

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats IJmuiden of omgeving van IJmuiden?

Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso is een middelbare school in IJmuiden met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso of bel ze op via het telefoonnummer 31 255 513 178. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Bijzonder Basisonderwijs Velsen, schoolbestuur voor katholiek, interconfessio- neel en christelijk basiso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in IJmuiden