Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe is een Basisschool gelegen aan Lisdoddestraat 2 in Assen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Assen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisschool Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe in Assen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Assen of omgeving van Assen?

Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe is een middelbare school in Assen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe of bel ze op via het telefoonnummer 31 592 316 723. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Assen