Stichting Gereformeerde Scholengroep

Stichting Gereformeerde Scholengroep is een Middelbare school gelegen aan Lavendelweg 7 in Groningen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Groningen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Gereformeerde Scholengroep in Groningen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Groningen of omgeving van Groningen?

Stichting Gereformeerde Scholengroep is een middelbare school in Groningen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Gereformeerde Scholengroep te bieden heeft? Bekijk dan de website https://gomaruscollege.nl/gomarus-college/gereformeerde-scholengroep van Stichting Gereformeerde Scholengroep of bel ze op via het telefoonnummer 31 50 524 4500. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Gereformeerde Scholengroep zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://gomaruscollege.nl/gomarus-college/gereformeerde-scholengroep.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Gereformeerde Scholengroep

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Gereformeerde Scholengroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Gereformeerde Scholengroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Groningen