Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs

Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs is een Middelbare school gelegen aan Tweede Boerhaavestraat 22 in Amsterdam. Ideaal dus als jij in de omgeving van Amsterdam een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs in Amsterdam

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Amsterdam of omgeving van Amsterdam?

Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs is een middelbare school in Amsterdam met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.samentussenamstelenij.nl/ van Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 20 665 2663. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.samentussenamstelenij.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Samen tussen Amstel en IJ voor Openbaar Primair Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Amsterdam