CSG Groene Hart, vestiging Leerpark

CSG Groene Hart, vestiging Leerpark is een Middelbare school gelegen aan Pr. Beatrixlaan 4 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als jij in de omgeving van Alphen aan den Rijn een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school CSG Groene Hart, vestiging Leerpark in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Alphen aan den Rijn of omgeving van Alphen aan den Rijn?

CSG Groene Hart, vestiging Leerpark is een middelbare school in Alphen aan den Rijn met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat CSG Groene Hart, vestiging Leerpark te bieden heeft? Bekijk dan de website https://groenehartscholen.nl/leerpark/ van CSG Groene Hart, vestiging Leerpark of bel ze op via het telefoonnummer 31 172 449 500. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van CSG Groene Hart, vestiging Leerpark zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://groenehartscholen.nl/leerpark/.

  1. Middelbare school
  2. CSG Groene Hart, vestiging Leerpark

Routebeschrijving

Hoe kom je bij CSG Groene Hart, vestiging Leerpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CSG Groene Hart, vestiging Leerpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Alphen aan den Rijn