Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn

Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn is een Middelbare school gelegen aan Vroonhoevelaan 4 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als jij in de omgeving van Alphen aan den Rijn een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Alphen aan den Rijn of omgeving van Alphen aan den Rijn?

Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn is een middelbare school in Alphen aan den Rijn met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn of bel ze op via het telefoonnummer 31 172 499 423. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting voor Katholiek Basisonderwijs Alphen aan den Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Alphen aan den Rijn