1. reviews
  2. Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter.

Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter.

Merk

Milky Kiss

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.5 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter.

Deze prachtige rugzak is een must-have voor elke stijlvolle vrouw. Hij heeft een multi-panterprint, wat hem een unieke uitstraling geeft. De stof is van hoge kwaliteit en is ontworpen om comfortabel en duurzaam te zijn. De rugzak heeft een ruime kap en een kleine binnenkant, waardoor je al je dagelijkse items kunt opbergen. De handvatten zijn gemaakt van zacht materiaal om je handen te beschermen tegen schuren. Het is een perfecte rugzak om te dragen als je naar school gaat, maar ook als je op pad gaat naar een museum, een park of een winkelcentrum. De rugzak heeft een verstelbaar schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen. Hij is voorzien van een rits en een aantal kleinere vakken. De kleur kan variëren, dus je kunt jouw perfecte rugzakje uitzoeken. Deze rugzak is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter.

Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm

Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. komt standaard in het Multi. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.5 l.

Milky Kiss Stay Cute Rugzak Schooltas meisje Multi Panter. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen