1. reviews
  2. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Merk

Ralph Boyer

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

22 l

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 15 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Deze trendy roll-up rugtas is precies wat je zoekt! Deze mooie zwarte rugzak heeft een inhoud van 22 liter en is perfect voor thuis, werk, reizen of sport. De tas is waterdicht en heeft twee drukknopen en een kliksluiting voor het hoofdvak en een ritsvak aan de voorkant. De brede gevoerde schouderbanden en het handvat maken het dragen van de rugzak comfortabel en gemakkelijk. Verder heeft de tas leuke details en een mooie afwerking. De kleurcombinatie zwart met witte details maakt het helemaal af. Je kunt deze rugtas combineren met allerlei kledingstijlen en het geeft je een sportieve look. Draag deze rugtas en laat zien wie je bent!

Veelgestelde vragen over Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 55 cm
Breedte 27 cm
Diepte 15 cm

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 22 l.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen