K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

Merk

STUDIO 100 , K3

Kleur

Roze en blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

8.5 l

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte: 24.50 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

De K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox is een perfecte aanvulling voor elke kamer. De speciale K3 rugzak heeft een kleurrijk en modern ontwerp, waardoor het een eyecatcher is in elke omgeving. De rugzak heeft een stevig handvat waardoor hij gemakkelijk te dragen is. Het K3-boxje is gevuld met leuke spulletjes waar kinderen van alle leeftijden van kunnen genieten. Het bevat een CARIOCA waterverfset met 12 noppen, een CARIOCA kleurpotloden set met 6 stuks, een kleurboekje in meisjesthema, een springtouw en een springrekker. Al deze items stimuleren de creativiteit en fantasie van kinderen en maken het leven een stuk spannender. De K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een leuk, multifunctioneel cadeau. Het is een perfecte aanvulling voor elke kinderkamer en maakt het leven van kinderen een stuk leuker.

Veelgestelde vragen over K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 30 cm
Breedte 24.50 cm
Diepte 12 cm

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. komt standaard in het Roze en blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 8.5 l.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen