1. reviews
  2. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen.

Merk

Daniel Ray

Kleur

Groen

Materiaal

Tarpaulin

Volume in liters

16 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen.

De Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen is een uiterst stijlvolle en stevige rugzak voor je laptop. De tas is gemaakt van rubber PU / tarpaulin en is waterdicht, zodat je je laptop in alle weersomstandigheden veilig bij je kunt dragen. De reflectiestreep op de voorzijde zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent tijdens donkere dagen. Het hoofdvak is afsluitbaar met een ritssluiting en TT-sluiting, en is oprolbaar om de grootte van de tas te veranderen. Binnenin bevinden zich een extra ritsvakje en een gewatteerd laptopvak van 39 x 27 x 2 cm, geschikt voor een 15,6 inch laptop. Op de voorzijde zit een verticaal ritsvak, waar je spullen in kunt bewaren die je snel bij de hand wilt hebben. Op beide zijkanten van de rugzak zit een smal, diep steekvak. Het rugpand en de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor optimaal draagcomfort. Met de lus aan de bovenkant kan de tas makkelijk opgepakt worden of even in de hand gedragen worden. De Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen is ideaal voor mensen die een st.

Veelgestelde vragen over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. is gemaakt van Tarpaulin. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 16 l.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch Donkergroen. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen