Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink.

Merk

Fjallraven

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

7 l

Afmetingen

Hoogte: 29 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak is een eenvoudigere versie van de originele Kånken rugzak. Deze rugzak heeft lange schouderbanden die verstelbaar zijn, zodat de rugzak voor zowel kinderen als volwassenen geschikt is. Deze rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder de Pink variant. De rugzak heeft een klein voorvak waar je je kleine items in kwijt kunt. Ook is er een verwijderbaar, gevoerd zitkussen aanwezig voor extra comfort. De rugzak heeft een reflecterend logo, waardoor je in het donker goed zichtbaar bent. De rugzak is perfect om mee te nemen voor een dagje uit, naar school of voor een reis. Hij is licht van gewicht en heeft een makkelijk toegankelijke inhoud. De rugzak is gemaakt van stevig, waterbestendig Vinylon F materiaal, dat duurzaam is en eenvoudig schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 29 cm
Breedte 20 cm
Diepte 13 cm

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 7 l.

Fjällräven Kånken Mini Unisex Rugzak Pink. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen