Eastpak CORY Regenhoes Drops.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak CORY Regenhoes Drops. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak CORY Regenhoes Drops. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak CORY Regenhoes Drops.

Merk

Eastpak

Kleur

Drops

Materiaal

Polyester

Volume in liters

14 l

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 28 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak CORY Regenhoes Drops.

De Eastpak CORY Regenhoes Drops is een ideale manier om je rugzak en zijn inhoud te beschermen tegen regen. De regenhoes is gemaakt van waterafstotende stof, waardoor je tas en zijn inhoud droog blijft. Het materiaal is zo sterk dat het water niet doorlaat. Daarnaast heeft de regenhoes reflecterende details, waardoor je ook in het donker zichtbaar bent. De Eastpak CORY Regenhoes Drops is er in één maat die geschikt is voor de wat grotere rugzakken. Aan de bovenzijde is de hoes voorzien van een trekkoordje, waardoor je de regenhoes goed om je tas kunt vastmaken. Na gebruik kun je de regenhoes gemakkelijk opbergen in het bijgeleverde zakje. Zo kun je de regenhoes altijd bij je hebben wanneer je niet weet wat het weer gaat doen.

Veelgestelde vragen over Eastpak CORY Regenhoes Drops.

Eastpak CORY Regenhoes Drops. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 60 cm
Breedte 28 cm
Diepte 28 cm

Eastpak CORY Regenhoes Drops. komt standaard in het Drops. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak CORY Regenhoes Drops. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak CORY Regenhoes Drops. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 14 l.

Eastpak CORY Regenhoes Drops. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen