1. reviews
  2. The North Face Fall Rugzak 28 liter.

The North Face Fall Rugzak 28 liter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? The North Face Fall Rugzak 28 liter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over The North Face Fall Rugzak 28 liter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties The North Face Fall Rugzak 28 liter.

Merk

The North Face

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester, Nylon

Volume in liters

28 l

Afmetingen

Hoogte: 50 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 17 cm

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van The North Face Fall Rugzak 28 liter.

De Fall Line-rugzak van The North Face is een ideaal voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. Deze stijlvolle rugzak heeft een capaciteit van 28 liter en biedt veel ruimte voor al uw dagelijkse spullen. Met het fluitgespje en de afneembare tailleriem is de bagage veilig en comfortabel te dragen. Ook biedt de tas 360-graden reflecterende vlakken die je zichtbaar houden bij weinig licht. Verder beschikt de rugzak over een gewatteerd, met fleece gevoerd laptopvak, veel interne organisatievakken en zelfs een extern met fleece gevoerd vak voor je zonnebril of gadgets. Of je nu gaat wandelen, fietsen of op reis bent, de Fall Line-rugzak is een handige en veelzijdige companion die je bij elke stap zal bijstaan.

Veelgestelde vragen over The North Face Fall Rugzak 28 liter.

The North Face Fall Rugzak 28 liter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 50 cm
Breedte 31 cm
Diepte 17 cm

The North Face Fall Rugzak 28 liter. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

The North Face Fall Rugzak 28 liter. is gemaakt van Polyester, Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of The North Face Fall Rugzak 28 liter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 28 l.

The North Face Fall Rugzak 28 liter. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen