Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Merk

Rugzak

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

35 l

Afmetingen

Hoogte: 19.7 cm

Breedte: 11.8 cm

Diepte: 7.9 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Deze laptoprugzak met USB-oplaadconnector is perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een slimme oplossing voor school, werk en dagelijkse avonturen. Het doordachte ontwerp biedt voldoende opbergruimte voor notebooks tot 15,6 inch (ca. 39,5 cm) en A4-documenten, een flessenhouder, een praktisch binnenvak voor pennen, koptelefoon of snacks en een geheim vak voor waardevolle spullen om zakkenrollers tegen te gaan. Aan de zijkant is er ook een gaaszak voor waterflessen of een compacte paraplu. Deze laptoprugzak is niet alleen mooi en handig, maar ook slim! Het heeft namelijk een geïntegreerde USB-connector met een geïntegreerde oplaadkabel aan de binnenkant, zodat je je telefoon gemakkelijk en comfortabel kunt opladen tijdens het lopen. Er is ook een koptelefoonaansluiting, zodat je onderweg handsfree kunt luisteren. De draagriemen zijn goed gewatteerd, zodat de tas niet drukt of knelt, en de subtiele rugkussens van ademend mesh-materiaal zorgen voor extra comfort. Bovendien is de tas gemaakt van waterafstotend en duurza.

Veelgestelde vragen over Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 19.7 cm
Breedte 11.8 cm
Diepte 7.9 cm

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 35 l.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen