1. reviews
  2. Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai.

Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai.

Merk

Skooter

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.6 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 11 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai.

Deze stijlvolle Skooter Dangerous Group rugzak is perfect voor het meenemen van schoolspullen, voorleesspullen, sportartikelen en andere essentiële items. De rugzak is volledig gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en is voorzien van een unieke haaienprint. Deze rugzak heeft een externe zak met rits, waardoor je je spullen gemakkelijk kunt organiseren. Er zijn ook twee verstelbare schouderbanden, zodat je de rugzak naar je lichaam kunt aanpassen. Het interieur is ontworpen met een stevige voering en een vak voor kleine items. De Skooter Dangerous Group rugzak is ook een geweldig cadeau voor jongens. Bovendien is de rugzak verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, waaronder blauw met een haaienprint. Deze rugzak combineert stijl met functionaliteit, waardoor hij een perfecte keuze is voor elke jongen die modieus en modieus wil zijn.

Veelgestelde vragen over Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai.

Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 30 cm
Diepte 11 cm

Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.6 l.

Skooter Dangerous Group Rugzak Jongen Rugtas Kind - Haai. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen