1. reviews
  2. ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze.

ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze.

Merk

ZILOU®

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

30 l

Afmetingen

Hoogte: 42 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 15 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze.

De ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze is een multifunctionele tas met veel opbergruimte. De tas is uitgerust met een USB-poort, sterk verlengde ritsen en een laptopvak. Het gebruiksvriendelijke kliksysteem biedt plaats voor je reisspullen. De spatwaterdichte coating zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, waardoor de tas ideaal is voor zowel reizen als dagelijks gebruik. Deze rugzak is ook erg geschikt voor studenten, omdat hij gemaakt is van duurzame materialen die de tas comfortabel en licht houden. Daarnaast is deze tas ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waaronder een mooi roze. Met deze tas heb je altijd een elegante en functionele look. De tas is perfect voor zowel heren als dames.

Veelgestelde vragen over ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze.

ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 42 cm
Breedte 31 cm
Diepte 15 cm

ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 30 l.

ZILOU® Rugzak 15,6 inch Laptop Rugtas USB Poort Waterafstotend Roze. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen