Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

39 l

Afmetingen

Hoogte: 48 cm

Breedte: 32.50 cm

Diepte: 32.50 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

De Eastpak TUTOR Rugzak is een fantastische manier om al je benodigdheden mee te nemen. Met zijn 39 liter inhoud biedt deze rugzak meer dan genoeg ruimte voor al je boeken, laptop, notitieblokken en meer. Dankzij het 15 inch laptopvak en twee ruime compartimenten heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Daarnaast is de rugzak voorzien van een makkelijk bereikbaar voorvak waar je al je kleine benodigdheden zoals je sleutels en portemonnee in kunt opbergen. Ook is er een verstelbare binnenorganizer waar je al je kabels en opladers in kunt opbergen. Bovendien is de rugzak voorzien van een afneembare sleutelhanger, zodat je al je sleutels altijd bij de hand hebt. De gevoerde onderkant van de rugzak zorgt ervoor dat je spullen ook bij hevige regenval of slecht weer droog blijven. De Eastpak TUTOR Rugzak is daarom de perfecte keuze als je op zoek bent naar een flexibele en ruime rugzak. Met zijn veelzijdige functionaliteiten en stevige constructie is deze rugzak de perfecte oplossing voor al je dagelijkse avonturen.

Veelgestelde vragen over Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 48 cm
Breedte 32.50 cm
Diepte 32.50 cm

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 39 l.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black Denim. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen