Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

Merk

Myhozee

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 13 cm

Diepte: 28 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

De Myhozee rugzak heeft een modern design en is gemaakt van duurzaam polyester dat waterbestendig is. Het heeft een stevige constructie en is licht van gewicht, waardoor het comfortabel en eenvoudig te dragen is. De rugzak heeft een afzonderlijk vak voor uw laptop of tablet, wat een extra bescherming biedt. Het heeft ook verschillende opbergvakken voor al uw spullen, waaronder een anti-diefstalvak dat uw waardevolle spullen veilig en veilig houdt. De schouderbanden zijn verstelbaar en de zakken aan de zijkanten zijn ideaal voor het opbergen van waterflessen, paraplu's of andere kleine items. De Myhozee rugzak is perfect voor studenten, zakenmensen en avonturiers. Naast de laptop- en anti-diefstalvakken heeft het ook een opbergvak voor een iPad of een ander klein apparaat, een telefoonvak en een geïntegreerde USB-poort voor het opladen van uw telefoon onderweg. De rugzak is ook ideaal voor dagelijks gebruik, zoals naar school, het werk, het park, het strand en meer. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle,.

Veelgestelde vragen over Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 13 cm
Diepte 28 cm

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen