1. reviews
  2. Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

33 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 31 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black.

De Eastpak Provider is de perfecte tas voor iedereen die veel op pad is. De Provider biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort. De stevige schouderbanden zorgen voor een optimale verdeling van het gewicht, waardoor je de rugzak met gemak en comfort kunt dragen. Bovendien heeft de tas een ruim interieur met twee grote hoofdvakken en een laptopvak voor je 15 inch laptop. De Provider heeft een afneembare sleutelhanger waarmee je makkelijk toegang krijgt tot je belangrijkste spullen. Ook heeft de tas een voorvak met rits, ideaal voor alle kleine spullen die je bij de hand wilt houden. De Provider is gemaakt van robuust en duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, waardoor de tas lang meegaat. Met deze stijlvolle en praktische rugzak ben je altijd goed voorbereid voor werk of studie.

Veelgestelde vragen over Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44 cm
Breedte 31 cm
Diepte 31 cm

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 33 l.

Eastpak PROVIDER Rugzak, 33 Liter, 15 inch laptopvak Black. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen