1. reviews
  2. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Merk

Ticaba

Kleur

Zwart

Materiaal

Canvas

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 16 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Deze rugzak is gemaakt van een stevig materiaal dat waterafstotend is en hij heeft een modern en stijlvol ontwerp. Het is een perfecte rugzak voor een lange dag op school, werk of reizen. De TICABA® Taylor rugzak heeft een gewatteerde achterzijde die je rug comfortabel houdt en de verstelbare schouderbanden hebben een gewatteerd schouderprofiel. Zo kun je de rugzak comfortabel dragen. De rugzak heeft een handige binnen- en buitenopbergvakken die je spullen goed georganiseerd houden. Het hoofdvak heeft een gepolsterde laptopvak dat laptops met een scherm tot 15,6 inch kan houden. Verder heeft de rugzak een kleine voorvak met ritssluiting waar je telefoon, portemonnee, sleutels en andere kleine spullen in kunt opbergen. Daarnaast heeft de rugzak een voorvak met rits en een achtervak met een verborgen rits. Dit zorgt ervoor dat je al je spullen makkelijk kunt opbergen en meenemen. De TICABA® Taylor rugzak is een perfecte rugzak voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een stijlvolle rugzak voor school, werk of reizen.

Veelgestelde vragen over Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 30 cm
Diepte 16 cm

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. is gemaakt van Canvas. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen