1. reviews
  2. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

Merk

Travelz

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

28 l

Afmetingen

Hoogte: 51 cm

Breedte: 35 cm

Diepte: 20 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

De TravelZ Hipster rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten is een perfecte metgezel als je op reis gaat. Deze sterke, lichtgewicht rugtas is gemaakt van waterafstotend ribstop polyester. De tas is voorzien van veel compartimenten en is geschikt voor een 15 of 17 inch laptop. De afmeting van de tas is 51 x 35 x 20cm en weegt slechts 888 gram. Met de gewatteerde schouderriemen en de praktische ritsvakken heb je alle gemakken bij de hand. De tas is zo ontworpen dat je er perfect mee op reis kunt gaan. Daarnaast heeft de TravelZ Hipster serie meer modellen om uit te kiezen. Zo heb je nog het sport/weekendtasje dat dezelfde kleuren heeft als de rugzak en een handige wieltas die ook bij de serie hoort. Alle modellen hebben een garantie van twee jaar en zorgen ervoor dat je optimaal comfort hebt tijdens je reisavonturen.

Veelgestelde vragen over TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 51 cm
Breedte 35 cm
Diepte 20 cm

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 28 l.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen