Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Merk

Kidzroom

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.1 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

De Kidzroom Lucky Me Rugzak is de perfecte rugzak voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deze stijlvolle roze rugzak is bedrukt met kleine witte stippen, waardoor hij erg leuk is om naar te kijken. Bovendien is het materiaal van de rugzak waterafstotend, waardoor hij de perfecte keuze is voor een regenachtige dag. De Lucky Me Rugzak heeft een gewatteerde rugzak met verstelbare schouderbanden en een extra brede heupband voor extra draagcomfort. Hij heeft twee voorkantzakken, waarvan de bovenste afgesloten kan worden met een ritssluiting. Daarnaast is er ook een verstelbaar borstbandje, waardoor de rugzak goed op zijn plaats blijft als je kind erop rondloopt. In het hoofdvak zit een vak met ritssluiting, ideaal om kleinere voorwerpen in op te bergen. De Kidzroom Lucky Me Rugzak is een echte must-have voor ieder meisje. Het is een stijlvolle, comfortabele en duurzame rugzak die je kind zal helpen om al zijn of haar spullen veilig te vervoeren. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.1 l.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen