1. reviews
  2. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas.

Merk

vmca

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester | Nylon

Volume in liters

32 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 17 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas.

Deze rugzak is de perfecte oplossing voor het vervoeren van al uw schoolspullen. De polyestervezel maakt de tas sterk en duurzaam. De rugzak is voorzien van een dubbel nylonweefsel, waardoor hij sterk en duurzaam is. Deze rugzak heeft een afmeting van 40 cm x 30 cm en is voorzien van een verstelbaar schouderriem. De rugzak heeft een groot hoofdvak, twee voorvakken en een apart vak met ritssluiting. Dit aparte vakje is perfect voor het opbergen van kleinere items. Bovendien zit er ook een aparte penhouder en een potloodtas aan de binnenkant van de rugzak. De Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potloodtas is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. De stijlvolle kleurencombinatie maken deze rugzak perfect voor elke gelegenheid. Deze tas is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, wat deze rugzak perfect maakt voor iedereen op zoek naar een praktische, stijlvolle rugzak.

Veelgestelde vragen over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 30 cm
Diepte 17 cm

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. is gemaakt van Polyester | Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 32 l.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen