1. reviews
  2. Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak.

Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak.

Merk

Bike

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

0 l

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte: 30 cm

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak.

Deze Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak is een must-have voor elke fashionista die op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het vervoer van haar items. Met de roll-top sluiting kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw items in de tas en het waterafstotende materiaal van de tas zorgt ervoor dat uw items droog en veilig blijven. Bovendien heeft de tas een verborgen zak aan de voorkant, die perfect is voor het opbergen van kleine items zoals sleutels, portemonnee en telefoon. Deze tas is verkrijgbaar in een aantal modieuze kleuren, waaronder zwart en bruin. De tas is voorzien van een verstelbaar heupgordel en een stevige rits aan de bovenkant, zodat u de tas gemakkelijk kunt openen en sluiten wanneer u gaat fietsen, reizen of gewoon van de omgeving geniet. Bovendien heeft de tas gordelclips, zodat u de tas gemakkelijk kunt bevestigen aan uw fiets of rugzak. De twee heupbanden verdelen het gewicht van de tas over de hele rug zodat u comfortabel kunt dragen.

Veelgestelde vragen over Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak.

Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 12 cm
Breedte 30 cm
Diepte

Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 0 l.

Splash Roll-Top Fietstas Backpack Waterafstotend Large II Rugtas Rugzak. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen