1. reviews
  2. Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas.

Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas.

Merk

Stan Stanson

Kleur

Paars, Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10 l

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 10 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas.

Deze rugzak heeft een schattig en grappig ontwerp met een eenhoorn die op de voorkant staat afgebeeld. Deze eenhoorn is gemaakt van kunststof en staat in een kleurrijke glans. De tas heeft een prettig en comfortabel design met brede schouderbanden, zodat het draagcomfort nog verder toeneemt. Deze rugzak is ook voorzien van een extra handvat, zodat je de tas gemakkelijk kunt dragen. De tas bevat ook enkele extra zakken. Er is een voorvak met rits, een vak met klittenband en een vak met klittenband en zij-vakken. Zo heb je voldoende ruimte om al je spulletjes mee te nemen. De tas heeft een stevige constructie en is gemaakt van waterafstotend materiaal. Bovendien is de tas licht van gewicht, dus het is gemakkelijk om mee te nemen. Deze schooltas is een leuk en praktisch cadeau voor elke meisje die van eenhoorns houdt!

Veelgestelde vragen over Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas.

Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 36 cm
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm

Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. komt standaard in het Paars, Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10 l.

Schooltas Rugzak Meisje Unicorn Tas Eenhoorn Roze Rugtas Paarden Meisjes Speelgoed Rugtas Kind Gymtas. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen