Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Merk

Eastpak

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

39 l

Afmetingen

Hoogte: 48 cm

Breedte: 32.50 cm

Diepte: 32.50 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black.

De Eastpak TUTOR Rugzak is de perfecte rugzak voor de dagelijkse multitasker. Deze ruime rugzak heeft twee grote compartimenten, waarvan er een is voorzien van een aparte laptop sleeve en een organizer. Hierdoor is het eenvoudig om al je spullen op te bergen en te organiseren. Daarnaast heeft de rugzak een voorvak met rits, waardoor je gemakkelijk bij je spullen kunt. De Eastpak TUTOR Rugzak is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van een gevoerde onderkant. Dankzij deze stevige constructie biedt deze rugzak optimale bescherming voor al je waardevolle spullen. Daarnaast is de rugzak uitgerust met een afneembare sleutelhanger, waardoor je je sleutels altijd bij je hebt. Met een hoogte van 39 liter en een laptopvak voor 15 inch laptops is de Eastpak TUTOR Rugzak de grootste rugzak die je kunt vinden.

Veelgestelde vragen over Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 48 cm
Breedte 32.50 cm
Diepte 32.50 cm

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 39 l.

Eastpak TUTOR Rugzak, 39 Liter, 15 inch laptopvak Black. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen