1. reviews
  2. Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn.

Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn.

Merk

Milky Kiss

Kleur

Multi | Unicorn

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.6 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn.

Deze Milky Kiss Rainbows & Unicorns rugzak schooltas meisje is perfect voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van hoogwaardige stof en heeft een unicorndesign om het meisje te laten stralen. De schouderbanden zijn verstelbaar en ideaal voor een dagje school of een uitstap. Deze rugzak schooltas meisje van Milky Kiss Rainbows & Unicorns heeft ook veel ruimte voor al haar spullen. De voorkant heeft een handig vakje voor het opbergen van kleine items. De voorkant is ook versierd met een glinsterende regenboog en unicorns. Binnen de tas is er ruimte voor boeken, tijdschriften, mappen, een laptop en andere spullen. Er zit ook een kleine binnenpocket, ideaal voor het opbergen van penningen en aanstekers.

Veelgestelde vragen over Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn.

Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm

Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. komt standaard in het Multi | Unicorn. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.6 l.

Milky Kiss Rainbows Unicorns Rugzak Schooltas meisje Multi Unicorn. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen