1. reviews
  2. Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Merk

Disney Frozen II

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

6.4 l

Afmetingen

Hoogte: 23 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

De School Time schoolrugzak van Frozen II is perfect voor kinderen van 2 tot 6 jaar, en is een echte must-have voor ieder schoolgaand kind. De tas heeft een prachtige blauwe kleur met afbeeldingen van Anna en Elsa, waardoor het de perfecte tas is om mee naar school te nemen. Bovendien is de schoolrugzak ook voorzien van een verstevigd rugpand, twee zijvakken en een voorvak met klittenband. Ook zijn de gewatteerde schouderbanden verstelbaar, waardoor hij comfortabel draagt. De rugzak is groot genoeg om er schriften, lunchboxen en etuis in te steken, dus je kind zal er zeker van genieten om mee naar school te gaan met deze magische schoolrugzak.

Veelgestelde vragen over Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 23 cm
Breedte 20 cm
Diepte 14 cm

Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6.4 l.

Frozen II School Time Schoolrugzak 2 t/m 6 jaar - Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen