Sonic Prime Time Rugzak 3D.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Sonic Prime Time Rugzak 3D. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Sonic Prime Time Rugzak 3D. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Sonic Prime Time Rugzak 3D.

Merk

Sonic

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

9.1 l

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte: 26 cm

Diepte: 11 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Sonic Prime Time Rugzak 3D.

De Sonic Prime Time Rugzak 3D is een must-have voor echte Sonic liefhebbers. De rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een stoere 3D print. In het hoofdvak is voldoende ruimte voor al je school- of logeerspullen. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak zo comfortabel mogelijk kunt dragen. Daarnaast is de rugzak voorzien van een handige lus aan de bovenkant, waardoor je de tas ook gemakkelijk aan de hand kunt dragen. De rugzak is afgewerkt met een leuk, blauw egel 3D print op de voorzijde. Kortom, de Sonic Prime Time Rugzak 3D is de perfecte tas voor een avontuurlijke dag!

Veelgestelde vragen over Sonic Prime Time Rugzak 3D.

Sonic Prime Time Rugzak 3D. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 32 cm
Breedte 26 cm
Diepte 11 cm

Sonic Prime Time Rugzak 3D. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Sonic Prime Time Rugzak 3D. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Sonic Prime Time Rugzak 3D. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9.1 l.

Sonic Prime Time Rugzak 3D. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen