1. reviews
  2. Depesche TOPModel rugzak MERMAID.

Depesche TOPModel rugzak MERMAID.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Depesche TOPModel rugzak MERMAID. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Depesche TOPModel rugzak MERMAID. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Depesche TOPModel rugzak MERMAID.

Merk

Depesche

Kleur

Multicolor

Materiaal

Polyester

Volume in liters

9 l

Afmetingen

Hoogte: 26 cm

Breedte: 26 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Depesche TOPModel rugzak MERMAID.

Deze schattige rugzak van Depesche TOPModel is perfect voor kinderen die van zeemeerminnen en magische wezens houden. De stof bestaat uit neopreen, een lichtgewicht en stevig materiaal dat perfect is voor dagelijks gebruik. De kleur is een mix van turquoise, paars en roze, wat een mooi contrast vormt met de schitterende glitterdetails van de zeemeermin en axolotl op de voorkant. De rugzak heeft een praktische indeling met twee grote zijvakken en een kleiner voorvak. In het grote vak kunnen de kinderen makkelijk hun boeken, lunchbox en andere materialen meenemen. Het kleine vak is perfect voor kleine spulletjes zoals sleutels, portemonnee of kleine speeltjes. De rugzak is ook voorzien van verstelbare schouderbanden en een handvat voor extra comfort. Deze TOPModel rugzak is een perfecte accessoire voor kinderen die van avontuur houden.

Veelgestelde vragen over Depesche TOPModel rugzak MERMAID.

Depesche TOPModel rugzak MERMAID. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 26 cm
Breedte 26 cm
Diepte 14 cm

Depesche TOPModel rugzak MERMAID. komt standaard in het Multicolor. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Depesche TOPModel rugzak MERMAID. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Depesche TOPModel rugzak MERMAID. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9 l.

Depesche TOPModel rugzak MERMAID. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen