1. reviews
  2. Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas.

Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas.

Merk

Veran

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

25 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas.

De VERAN Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas is de perfecte keuze voor iedereen die stijlvol wil leven. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam polyester en is waterafstotend. Dit betekent dat het goed bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden. De binnenkant van de rugzak is zo ontworpen dat je je laptop van maximaal 15,6 inch kan opbergen. De rugzak heeft ook genoeg ruimte voor andere spullen zoals boeken, sleutels, een waterfles, een telefoon en zelfs een laptop. Het comfortabele design maakt het draaglijk voor lange periodes. Daarnaast is de rugzak voorzien van verstelbare schouderbanden en heeft het een verstevigd, verstelbaar heupbandje. Dit geeft je extra ondersteuning en houdt je rugzak stabiel op je rug. Vanwege het prachtige, old-school design is de rugzak ook een echte eyecatcher. Of je nu naar school gaat, het weekendje weg gaat of gaat kamperen, met deze rugzak ben je klaar voor elke uitdaging.

Veelgestelde vragen over Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas.

Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 30 cm
Diepte 14 cm

Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 25 l.

Veran Rugtas Rugzak 25 Liter 15,6" Laptopvak Boekentas Vintage Laptop School Boekentas. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen