1. reviews
  2. TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

Merk

TRVLMORE

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Volume in liters

28 l

Afmetingen

Hoogte: 45.70 cm

Breedte: 30.50 cm

Diepte: 20 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

De TRVLMORE Rugzak (28L) is de perfecte tas voor iedereen die veel onderweg is. De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester dat is voorzien van een waterafstotende coating. Hierdoor blijven je spullen veilig en droog. Het afneembare voorsluiting maakt het openen en sluiten van de tas gemakkelijker. De tas is voorzien van een ruim 15,6” laptopvak, wat ideaal is als je je laptop mee wilt nemen op reis. Daarnaast is de tas voorzien van diverse handige compartimenten en een USB-poort. Hierdoor is de tas niet alleen geschikt voor je laptop, maar ook voor andere essentiële items. De gewatteerde schouderbanden verzekeren dat je de tas comfortabel kunt dragen. Voor extra veiligheid zijn de vergrendelbare ritsen ideaal. Deze stijlvolle backpack is ideaal voor dagelijks gebruik en voor op reis!

Veelgestelde vragen over TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45.70 cm
Breedte 30.50 cm
Diepte 20 cm

TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 28 l.

TRVLMORE Rugzak 28L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen