XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter.

Merk

XD Design

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

18 l

Afmetingen

Hoogte: 44.5 cm

Breedte: 15.5 cm

Diepte: 29 cm

Type rugzak

Anti-diefstal

Omschrijving van XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter.

De Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter van XD Design is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze rugzak heeft een stijlvolle look die geschikt is voor alle gelegenheden, en de 18 liter capaciteit biedt genoeg ruimte voor al je dagelijkse spullen. De rugzak heeft een afmeting van 44.5 x 29 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Wat dit product bijzonder maakt is dat het is uitgerust met een aantal anti-diefstal functies. De draaiknop sloten en de stevige kabelsloten geven je een extra laag van beveiliging voor al je waardevolle bezittingen. Ook is de rugzak voorzien van RFID-bescherming, waardoor je gegevens niet ongewild worden gelezen. Verder is de binnenkant van de rugzak voorzien van een laptopvak, een tabletvak en diverse opbergvakken voor al je spullen. De verstelbare schouderbanden en het ademende rugpaneel maken deze rugzak ook comfortabel om te dragen. De Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter van XD Design is een ideale oplossing voor iedereen die stijl en functionaliteit zoekt. Met de combinatie van stevige sloten, RFID-bescherming en.

Veelgestelde vragen over XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter.

XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 44.5 cm
Breedte 15.5 cm
Diepte 29 cm

XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 18 l.

XD Design Bobby Tech Anti-Diefstal Rugzak 18 liter. is een Anti-diefstal.

Bekijk ook andere schooltassen